JINQUIZ

Eureka!

JIN NUL VIJF van Scouting Roeselare nodigt u zaterdag 29 april uit op de jaarlijkse JINQUIZ. Een amusante quiz voor briljante bollebozen en getalenteerde hoogvliegers. Deze quiz is ten voordele van ons buitenlands kamp in juli naar Tsjechië, Slowakije en Polen.

De JINQUIZ, ontsproten uit het brein van én gepresenteerd door quizmaster Wouwie (Quiz café Cirque, de Grote Studentenquiz Kortrijk, De Slimste van Brugge, Het Ei van Ambiorix, Teure Moar Deure quiz…).

Inschrijven is eenvoudig: stuur een mail naar [email protected] met de vermelding van de groepsnaam. Per deelnemende groep worden maximum 4 personen toegelaten. De inschrijving is pas geldig na overschrijving van 20 euro op BE07 0637 4458 4866, wederom met vermelding van de groepsnaam. De deuren gaan open om 19u00 en de quiz start om 20u00 stipt.

Tijdens de quiz bedient de JIN jullie graag met een hapje en een drankje. Ook achteraf is het mogelijk om even op rust te komen en wat na te genieten met een lekker drankje en een streepje muziek.

Let op: plaatsen zijn beperkt!

Stevige Linker &
tot dan!
JIN NUL VIJF

Gegevens

Datum 29/04/2023
Start 20:00
Plaats Gryspeerdts Hof 15a - Roeselare - West-Vlaanderen
Postcode 8800
Moeilijkheidsgraad C/D
Meer informatie https://fb.me/e/zg4Wv3KR

Bronnen

Toegevoegd: 05/04/2023

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.