Don Papaya FC - QUIZ

Op zaterdag 28 oktober 2023 nodigt Don Papaya FC, de meest legendarische zaalvoetbalploeg van het hele westelijke halfrond (of op zijn minst van Mechelen en omstreken), je uit voor een onvergetelijke quizavond! Maak je klaar voor een avond vol (ont)spanning, uitdaging en bovenal heel veel plezier!

Het strijdtoneel van dit episch spektakel is het Dorpshuis in Hombeek. De deuren gaan open om 19 uur, je kan dan alvast genieten van een lekker drankje om de quizstress weg te nemen. De quiz zelf start stipt om 20.00 uur, gepresenteerd op ludieke wijze (tenzij onze presentator struikelt over zijn eigen toga of geconfronteerd wordt met een niet-weg-te-krijgen Spongebob-achtergrond). De rest van Don Papaya FC staat paraat om jullie antwoorden te controleren en ervoor te zorgen dat jullie voldoende gehydrateerd blijven. Voor de extra dorstige teams kan er zelfs gestreden worden om een heuse Zuipbeker.

Heb je zin om samen met je vrienden, collega's, buren, kennissen of familie de strijd aan te gaan voor eeuwige roem (en natuurlijk een fantastische hoofdprijs)? Wacht dan niet langer: bedenk snel een briljante naam voor je team en schrijf je in via: https://forms.gle/FHAm7rxUoZyh5PQn8.

Deelname kost slechts € 25 voor een team van maximaal 5 deelnemers. Na een topavond gaat niemand met lege handen naar huis. Vergeet niet om na inschrijving zo snel mogelijk het inschrijfgeld over te maken, zodat je deelname definitief wordt bevestigd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we je nog even een bevestigingsmail.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vooraf inschrijven is verplicht. Wees er dus snel bij en verzeker je team van een plekje. Samen maken we er de quiz van het jaar van!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via donpapayafc@gmail.com.

Klaar voor de quiz-rollercoaster van je leven? Maak jezelf vast en bereid je voor op een avond vol lachen, gieren en quizplezier. We zien je daar! 

Gegevens

Editie 1
Datum 28/10/2023
Start 20:00
Plaats Leibeekstraat 2 - Mechelen - Antwerpen
Postcode 2811
Moeilijkheidsgraad C/D
Meer informatie https://fb.me/e/Uh3uE3W4

Bronnen

Toegevoegd: 17/06/2023

  • Quizarchief: Don Papaya Fc - Quiz (#7369)
  • Manueel: Don Papaya FC - QUIZ (#7370)
  • Bqb: 1e Don Papaya FC-Quiz (#7379)

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.