Malinwa Quiz

Eindelijk is het weer zover! Het Malinwa Supportersorgaan organiseert opnieuw een fantastische quizavond! Deze gezellige bijeenkomst vindt plaats op zondag 19 mei (Pinksteren) in de Grand Kavée in ons geliefde Achter De Kazerne. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel via hier in, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

De quizavond, die in het verleden een bekend onderdeel was van de jaarlijkse ‘belevingsinitiatieven’ van het Malinwa Supportersorgaan, maakt na enkele jaren van afwezigheid een grote terugkeer. Deze quiz draait niet uitsluitend om KV Mechelen, maar omvat een scala aan onderwerpen, actua-vragen en algemene kennis. Het is een gevarieerde mix die voor iedereen een plezierige avond belooft, ongeacht hun expertise of achtergrond. Hoewel er mogelijk een vraag over KV Mechelen kan worden gesteld, is dit niet het hoofdthema. Iedereen zal wel iets weten en kan een bijdrage leveren. Bovendien is de dag na de quiz een wettelijke feestdag (Pinkstermaandag), waardoor er weinig tot geen excuses over blijven om niet te komen. Aarzel dus niet om je in te schrijven!

Elke ploeg mag maximaal 5 deelnemers hebben, er is geen minimum aantal personen vereist, de inschrijvingsprijs bedraagt €25 per ploeg. Reserveer snel je plekje door op de knop benden aan deze pagina te klikken of via hier. Aangezien de capaciteit van de Grand Kavee beperkt is, raden we je aan niet te lang te wachten. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging. Twee weken voor de quiz sturen we je nog een e-mail met praktische informatie.

De deuren van de Grand Kavée openen op zondag 19 mei om 19u30 voor alle deelnemers, de quiz zelf begint stipt om 20u. Zorg dus dat je op tijd bent!

Het wordt een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Malinwasupporter, maar voor iedereen die zin heeft in een gezellige en amusante avond. We zien je graag daar!

Gegevens

Editie 1
Datum 19/05/2024
Start 19:30
Plaats Kleine Nieuwedijkstraat 53 - Mechelen - Antwerpen
Postcode 2800
Moeilijkheidsgraad C
Meer informatie https://www.malinwa.be/nieuws/malinwa-quiz/

Bronnen

Toegevoegd: 20/03/2024

  • Manueel: 1e Malinwa Quiz (#9320)
  • Bqb: 1e Malinwa-Quiz (#9371)

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.