Belpop Bonanza Quiz (de grootste ooit)

Wandelende muziekencyclopedieën Jan Delvaux en Jimmy Dewit organiseren in de Brielpoort de Grootste Belpop Bonanza Quiz ooit.

Op zaterdag 20 april wordt in deze rocktempel de Grootste Belpop Quiz ooit georganiseerd. De grootste omdat er 100 ploegen van 5 personen kunnen schrijven. Groots ook omwille van de locatie: de legendarische Brielpoort in Deinze. De plek waar alle groten van Arno tot U2 hebben gestaan.

 

Belpop Bonanza test jouw kennis over de vaderlandse muziekgeschiedenis, met focus op regionale helden en muziek uit de eigen streek. Alle klassieke elementen zijn aanwezig: algemene kennisvragen, instinkers, audio- en videofragmenten en tafelrondes. Overgoten met bakken visuals, memorabilia en heerlijke anekdotes. Herken jij iedere willekeurige Belpop-tune uit de duizend? Ken jij de diepste geheimen van bepaalde Belpop-artiesten? Of ben je een vat vol muziektrivia?

 

Vorm een team van max. 5 personen en maak kans op een Belpop Bonanza-prijzenpakket. En wie weet, misschien wordt jouw team wel bekroond als de ultieme Belpop-kenners van het land.


Gegevens

Datum 20/04/2024
Start 20:00
Plaats Brielpoort - Lucien Matthyslaan - Deinze - Oost-Vlaanderen
Postcode 9800
Moeilijkheidsgraad D
Meer informatie https://www.leietheater.be/belpop-bonanza-quiz-de-grootste-belpop-quiz-ooit

Bronnen

Toegevoegd: 28/02/2024

  • Manueel: Belpop Bonanza Quiz (de grootste ooit) (#9182)

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.