Zomerquiz

Beste quizliefhebbers en dorpsgenoten,

Het is weer zover! Op 6 juli 2024 komt de bruisende energie van de zomer samen met de intellectuele uitdaging van de 4de Zomer Quiz van de Landelijke Gilde Beervelde. Deze gezellige en gevarieerde quiz is dé gelegenheid om jong en oud samen te brengen voor een avond vol plezier, lachen en natuurlijk wat hersengymnastiek.

Of je nu een doorgewinterde quizzeraar bent of dit je allereerste keer is, onze quiz biedt voor ieder wat wils. Verzamel je vrienden, familie of buren en vorm een team om de strijd aan te gaan voor de eervolle titel van Zomer Quiz Kampioen! De vragen zijn zo samengesteld dat ze een beroep doen op diverse kennisgebieden, zodat iedereen zijn sterke punten kan laten zien.

Maar wat is een quiz zonder prijzen? Maak je klaar om verrast te worden, want er zijn prijzen voor iedereen! Of je nu de slimste van de avond bent of gewoon de gezelligste, we hebben iets speciaals voor elke deelnemer. Het draait niet alleen om winnen, maar vooral om het samenbrengen van onze gemeenschap en het creëren van mooie herinneringen.

Dus markeer 6 juni in je agenda, trek je denkpet aan, en kom genieten van een avond vol plezier, uitdagingen en gezelligheid. Samen maken we er een onvergetelijke Zomer Quiz van!


TERREIN NAAST HET BEDRIJF VAN LUC DE KEYSER

Grens Beervelde - Kalken, vlakbijde op en afrit E17

TEAMS: MAX 4 PERS.

PRIJS: 20,- EURO PER PLOEG OP REK.NR. BE88 7374 0410 1841

INSCHRIJVEN BIJ: [email protected]

TE VERMELDEN: naam, ploegnaam en telefoonnummer

TEN LAATSTE: 1 JULI 2024Tot dan!

Gegevens

Editie 4
Datum 06/07/2024
Start 20:00
Plaats Holeinde 45 - Laarne - Oost-Vlaanderen
Postcode 9270
Moeilijkheidsgraad C/D

Bronnen

Toegevoegd: 18/01/2024

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.