1ste Kroos Control Voetbalquiz

Dag beste voetballiefhebbers, sympathisanten en vrienden die meegesleurd worden want “we hebben nog een vierde man nodig”. 
Als je regelmatig al eens een vrijdag- of zaterdagavond hebt opgeofferd om de verplaatsing te maken naar een charmant zaaltje om daar je voetbalkennis op de proef te stellen tegen de beste van West-Vlaanderen en omstreken, heb je misschien wel eens de naam ‘Kroos Control’ zien voorbijkomen. Vaak wordt deze naam al vrij snel vermeld wanneer niemand echt al aan het opletten is, maar desalniettemin heeft ons team van jonge voetbalfanaten toch al wat ervaring kunnen opdoen op vlak van voetbalquizzen. Zodanig veel ervaring zelfs dat we deze keer besloten hebben om onder leiding van kapitein Stan Strubbe (want ja, elke goeie ploeg heeft een kapitein nodig) de eerste KROOS CONTROL VOETBALQUIZ te organiseren. Klinkt dit als muziek in uw oren? Aarzel dan zeker niet om uw team in te schrijven!! Hier volgen enkele praktische zaken:
Waar? OC De Patria, Kerklaan 37, 8310 Brugge
Wanneer? Vrijdag 6 oktober (Deuren open: 19.30, start quiz: 20.00)
Inschrijven? E-mail naar [email protected]
Prijs? 20 euro per ploeg (maximaal 4 leden)
Ben je na het lezen van de toch wel aantrekkelijke intro nog steeds niet overtuigd om mee te doen? Dan geef ik nog even het volgende mee: er zal uiteraard een rijkelijk gevulde prijzentafel voorzien zijn en er wordt ook een tombola georganiseerd met leuke prijzen zoals voetbalshirts, vouchers…
Als allerlaatste vermeld ik nog dat de koelkasten uiteraard ook goed gevuld zullen zijn en dat wie van al dat quizzen toch wel honger krijgt, ook aan zijn trekken zal komen.
Hopelijk zien we jullie allemaal op 6 oktober!
Tot dan!!
Team Kroos Control 

Gegevens

Editie 1
Datum 06/10/2023
Start 20:00
Plaats Kerklaan 37 - Brugge - West-Vlaanderen
Postcode 8310
Moeilijkheidsgraad C/D

Bronnen

Toegevoegd: 29/03/2023

  • Manueel: 1e 1ste Kroos Control Voetbalquiz (#7093)

Staat deze quiz dubbel in de agenda? Help onze agenda compleet te houden door de dubbele quizzen te melden.
Dubbel quiz melden

Reacties

Log in om reacties te lezen of toe te voegen.